Tips til SEO

Nummer 1 i Google

5 tips til søgemaskineoptimering (SEO), som alle skal udføre for at kunne ligge nummer 1 i Google.

Googles søgemaskine leder altid efter de hjemmesider, som giver mest værdi for brugerne. Derfor er det vigtigt for dig at konstruere den mest relevante side for brugeren – som Google samtidig har nemt ved at forstå. 

5 tiltag til søgemaskineoptimering

Google laver sin vurdering af en hjemmeside ud fra tusindvis af variable søgninger. Nogle har lille værdi for din placering i søgeresultatet, andre har stor betydning. Denne artikel har fokus på de 5 tiltag, der har stor betydning.

Når du opretter en ny side på din hjemmeside eller webshop, er der 5 ting, der har størst betydning for, at du bliver fundet af Google:

Der er lang vej til at ligge nummer 1

Selvom du implementerer ovenstående, kommer du ikke nødvendigvis til at ligge nummer 1 i Google, men du har gjort det mere sandsynligt.

Jo mere specifikt og sjældent dit emne/produkt er, jo nemmere er det at blive nummer 1 på Google, da konkurrencen om emnet er meget mindre.

Har du en helt ny hjemmeside, vil der gå lang tid, før du kommer langt frem i søgeresultaterne. Bl.a. er det vigtigt, at mange andre hjemmesider synes så godt om din hjemmeside, at de vil linke til den. Det er langsigtet arbejde at arbejde med SEO.

Se video fra Google selv om deres anbefalinger mht. SEO og søgemaskineoptimering.

Få gratis Marketingbogen 2.0 – en grundig beskrivelse af arbejdet med SEO søgemaskineoptimering

Slow and stead wins the SEO race.
ukendt