Persondatapolitik

    Persondatapolitik for startupsvar.dk

    Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på startupsvar.dk er Frie, Overgade 24, 5000 Odense C, CVR nr. 56154515

    Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Frie.

    Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

    Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

    Oplysninger vi indsamler

    Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

    Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

    Frie indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
    • Besøger startupsvar.dk og/eller frie.dk
    • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
    • Sender os spørgsmål eller feedback

    Behandlingsgrundlag og formål

    Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som bestiller hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

    Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

    Hvis du har givet samtykke til behandling af dine oplysninger (herunder din e-mailadresse) med henblik på modtagelse af tilbud, vil dine oplysninger blive slettet 90 dage efter, at du har modtaget et tilbud fra os.

    Cookies

    For at optimere vores hjemmeside benytter vi cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på hjemmesiden, så din oplevelse af hjemmesiden bliver mere personlig.

    En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Den er anonym og indeholder ingen personoplysninger. Cookies anvendes af stort set alle websites.

    Ønsker du ikke at modtage cookies fra vores hjemmeside, kan du fravælge dette i dine browserindstillinger.

    Andre modtagere af personoplysninger

    Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

    Vi har vores hjemmeside hos HubSpot, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i HubSpots datacentre.

    Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

    Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

    Dine rettigheder

    Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har generelt følgende rettigheder:

    • Du har ret til at bede om adgang til dine personoplysninger.
    • Du har ret til at få rettet /berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger.
    • Du har ret til at få slettet personoplysninger, hvis de ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål, hvortil de er blevet indsamlet eller behandlet.
    • Du har ret til at opnå begrænsning af behandlingen af dine persondata.
    • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
    • Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger og at anmode om begrænset behandling af dine personoplysninger.
    • Hvis behandlingen af dine persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning vil ikke påvirke lovligheden af den behandling af dine persondata, der blev foretaget før du trak dit samtykke tilbage.
    • Du har ret til at modtage dine personoplysninger i en struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format.

    Der kan være tilknyttet betingelser og begrænsninger i forhold til ovennævnte rettigheder. Det er således ikke sikkert, at du fx har ret til dataportabilitet i særlige tilfælde – det afhænger af de specifikke omstændigheder, der gør sig gældende i forbindelse med databehandlingen.

    Du kan altid indgive en klage til Datatilsynet:

    Datatilsynet
    Carl Jacobsens Vej 353500 Valby
    Tlf. 33 19 32 99
    e-mail: dt@datatilsynet.dk

    Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse marketing@frie.dk.

    Senest opdateret den 4. oktober 2022.